Nieuws

 

Leerling Matthea is afgestudeerd aan de vakopleiding van het Koninklijk Conservatorium Den Haag en als Barokspecialist aan het conservatorium van Amsterdam.

Mijn leerling Hanna is 1e geworden op de Maassluise Muziekdagen in de categorie samenspel en 3e in de categorie solospel.

Keyboardleerling Shelby is inmiddels afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium en heeft de eerste prijs gewonnen met Jetix Mega Talent.

Mijn nieuwste cd is uit! Het is een kerstcd genaamd "Zoektocht naar Kerst"gemaakt met crk Adonai uit Waddinxveen en mijn strijkensemble. Bestellen en beluisteren kan via hun website www.crkadonai.nl . Hij is super mooi geworden.

Mijn Kleischip-cd is uit! Samen met Angelique Schipper en Foske Kleima van www.kleischip.nl heb ik een kindercd gemaakt met de titel "Met het Kleischip naar Texel". Het is een cd vol avonturen rond het eiland Texel. De cd is bedoeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Verhaaltjes worden afgewisseld met liedjes en versjes, waarvan ik de arrangementen heb geschreven en die ik ook heb ingespeeld. De cd is te bestellen via boven genoemde website.


 


Libelle nr. 45  2008: