Leerlingenavond

Op donderdagavond 23 juni 2011 geven mijn leerlingen een voorspeelavond in zalencentrum "De Brug", Dunantlaan 1 te Reeuwijk. Aanvang 19.30 uur. Verwachte eindtijd 22.00 uur. Toegang gratis en openbaar.

Leerling Matthea de Muynck studeert aan de vakopleiding van het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Mijn leerling Hanna de Gelder is 3e geworden op de Maassluise Muziekdagen. Hoera!

Oud-leerling Shelby, die inmiddels op de jongtalentafdeling studeert aan het Rotterdams Conservatorium, zit heeft de eerste prijs gewonnen met Jetix Mega Talent. Gefeliciteerd!

Mijn nieuwste cd is uit! Het is een kerstcd genaamd "Zoektocht naar Kerst"gemaakt met crk Adonai uit Waddinxveen en mijn strijkensemble. Bestellen en beluisteren kan via hun website www.crkadonai.nl . Hij is super mooi geworden.

Mijn Kleischip-cd is uit! Samen met Angelique Schipper en Foske Kleima van www.kleischip.nl heb ik een kindercd gemaakt met de titel "Met het Kleischip naar Texel". Het is een cd vol avonturen rond het eiland Texel. De cd is bedoeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Verhaaltjes worden afgewisseld met liedjes en versjes, waarvan ik de arrangementen heb geschreven en die ik ook heb ingespeeld. De cd is te bestellen via boven genoemde website.


 


Libelle nr. 45  2008: