Keyboardles


Keyboardlerares Natasja van Doesburg heeft een bloeiende keyboardlespraktijk in Gouda en Krimpen aan de Lek.

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen bij haar met keyboardles beginnen.
Kennis van het notenschrift is niet nodig, wel makkelijk.
Ook volwassenen begeleidt ze met hun favoriete hobby.
Het is nodig om thuis een keyboard te hebben om op te kunnen oefenen.

In de les werkt Natasja zowel aan de ontwikkeling van het spel met beide handen, als aan het begeleidende akkoordspel, waar het keyboard om bekend staat.
Bij deze ontwikkeling maakt ze gebruik van een pianomethode voor het spel met beide handen. Daarnaast gebruikt ze een keyboardmethode voor het akkoordspel en het ontwikkelen van het ritmegevoel.
Keuze van methodes gaat op basis van soort leerling, leeftijd en achtergrond.

Als bovengenoemde ontwikkelingen goed vorderen, wordt de muzikale voorkeur van de leerling steeds belangrijker in het kiezen van muziek om te spelen. Favoriete nummers en bands komen dan aan bod naast een methode.

 

Voor uitgebreidere informatie verwijs ik u naar mijn website www.vioollessen.nl, mijn uitgebreide website over vioolles en keyboardles.

 


Voor locaties, lesdagen en vakanties(niet up-to-date) klik hier


Voor tarieven klik hier


Voor lesvoorwaarden klik hier


Home  Keyboardles, keyboardleraar, keyboardlerares, keyboardlessen, keyboard, keyboarddocent. Keyboardleraar, keyboardlerares, keyboardlessen, keyboard, keyboarddocent, keyboardles. Keyboardlerares, keyboardlessen, keyboard, keyboarddocent, keyboardles, keyboardleraar. Keyboardlessen, keyboard, keyboarddocent, keyboardles, keyboardleraar, keyboardlerares. Keyboardlessen, keyboard, keyboarddocent, keyboardles, keyboardleraar, keyboardlerares. Keyboard, keyboarddocent, keyboardles, keyboardleraar, keyboardlerares, keyboardlessen. Keyboarddocent, keyboardles, keyboardleraar, keyboardlerares, keyboardlessen, keyboard.