Solo optredens en Achtergrondmuziek

 

solo optreden

Natasja verzorgt als violiste solistische optredens bij kooruitvoeringen. Dit kan ze doen met haar vaste piano-begeleidster Annette Rogers, maar ook met de pianist van het koor.

Natasja heeft een uitgebreid repertoire opgebouwd, zodat ze voor elke gelegenheid wel iets passends weet te spelen. Zo heeft ze een aantal prachtige bekende klassieke werken op haar repertoire staan; maar ook christelijke werken, Joods repertoire, Oost-Europese muziek, muziekstukken rond het thema liefde en romantiek, Weense hoogtepunten, Ierse volksmuziek, tango, Spaanse muziek en ragtimes.

Voor een uitgebreid overzicht van haar repertoire kunt u hier klikken.

 

achtergrondmuziek

Natasja verzorgt achtergrondmuziek in de bezetting van strijktrio en duo met piano en solo viool.

Het "Trevis Trio", het strijktrio, verzorgt stijlvolle achtergrondmuziek op bruiloften, feesten,  en andere stijlvolle gelegenheden. Naast populair-klassiek en salonmuziek speelt het "Trevis Trio" ook dansmuziek en het lichtere repertoire.
De combinatie van violiste Natasja van Doesburg en pianiste Annette Rogers staat garant voor een wervelend optreden op recepties, bruiloften, feesten en andere gelegenheden. Het repertoire omvat zeer veel stijlsoorten. Naast klassiek, populair-klassiek en salonmuziek spelen ze de sterren van de hemel met tango, ragtime, Ierse muziek, klezmer en musical. Dit alles in overleg met de organisator van het feest. Verzoeknummers zijn mogelijk.

 

 

Ook een optreden met mijn duo Para Dos in de bezetting viool/zang en accordeon is mogelijk.

Repertoire dat we bieden is Franse musettes, Zuid-Amerikaanse muziek als tango, forro, brasil en bossa, Ierse muziek, Balkan, Klezmer en Chansons. Heerlijke achtergrondmuziek voor iedereen. Gezellig, luchtig en meeslepend.


 

Natasja heeft ook een programma voor vioolsolo met voorgeprogrammeerde en stijlvolle begeleidingen.
Dit is een goedkopere variant voor mensen, die wel stijlvolle muziek willen, maar geen mogelijkheid hebben voor de huur van een piano of 3 musici. Het repertoire omvat ook hier populair-klassiek, maar ook Iers, Klezmer, tango, ragtime en dat allemaal met afwisselende begeleidingen in de stijl van de muziek.

Klik hier voor een voorbeeld van dit soloprogramma. Ik speel hier een jig.
 


Home

Salonmuziek, strijkje, strijktrio, achtergrondmuziek, achtergrondstrijkje, strijkkwartet, receptie. Feestmuziek, piano, viool, sfeervolle achtergrondmuziek, feestje, salonensemble, cello, vioolmuziek. Begrafenismuziek, trouwerij, huwelijk, muziek, achtergrondmuziek, strijktrio, strijkkwartet, feestmuziek. Klezmer, tango, Ierse muziek, populair klassiek, ragtime, musical, dansmuziek, solo optredens, koorconcert, kooruitvoering, violiste.